Gastenboek

Frietboetiek BT Anders is benieuwd naar uw mening! Laat een berichtje achter in ons gastenboek met uw ervaring, tip en/of opmerking! Frietboetiek BT anders is dé snackbar van Middelburg, wij doen frietjes net een BT anders en dat proeft u! Wij werken met verse aardappelen uit de Zeeuwse klei die handmatig worden gesneden. Ook de huisgemaakte snacks worden met regionale producten bereid, zo ook ons heerlijke stoofvlees bereid met vers vlees en bier.

Als u iets mist op de kaart horen wij graag uw suggesties, zodat wij ons aanbod nóg beter af kunnen stemmen op uw wensen! Wij nodigen u van harte uit in onze sfeervolle frietboetiek!

Graag tot ziens bij Frietboetiek BT anders!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.205.176.100 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Wim en Petra Eshuis uit Brunssum schreef op 27 juli 2016 om 12:42:
Al jaren bezoeken wij deze gezellige locatie, maar niet om de gezelligheid maar om de fameuze overheerlijke friet. Een hoogtepunt van de zomer is een puntzak goudgele staafjes en romige mayo bij deze zaak. MMMMM Kan niet wachten tot het volgende bezoek!
thea en frank kruijzn uit Tilburg schreef op 31 oktober 2015 om 16:50:
het eten is er echt heel goed met hart ziel klaar gemaakt maar ook heel lekker , niks als lof je hebt er het gevoel dat je er thuis komt het is er warm binnen om dat gevoel in je zaak te leggen is er heel wat passie en werk verricht , complimenten thea en frank xx
Adriaan uit Middelburg schreef op 31 oktober 2015 om 12:08:
Hallo Marian ,Rob en het hele team , wat een mooie professionalle Side !! Ziet er TOP uit!! Heel veel su6 !!! En de friet blijft (H)EERLIJK !!!
Anita en Rob uit Middelburg en Ridderkerk schreef op 31 oktober 2015 om 11:20:
De lekkerste friet stoofvlees en de lekkerste soep bij de leukste vriendelijkste en liefste mensen van Middelburg. We komen er bijna elk weekend. Ons weekend is niet compleet als we niet bij b't je anders zijn geweest.
Floris uit Middelburg schreef op 19 oktober 2015 om 12:04:
Gefeliciteerd met de schitterende nieuwe website!
Frietboetiek BT Anders | Gastenboek